Centre News|

Ben jij een gedreven Nederlandse militair officer die wil bijdragen aan de transformatie van de NAVO? Word dan specialist binnen ons Command and Control Centre of Excellence!

Het NATO C2COE fungeert als een centrale hub binnen de internationale C2-gemeenschap en bestrijkt alle aspecten van het C2-proces, zoals doctrine, organisatie, training en opleiding, leiderschap, systemen, personeel en faciliteiten.

De volgende posities zijn beschikbaar op de vacaturebank van Defensie. Wees er snel bij, want de sluitingsdatum van beide vacatures nadert!

(volgnummer via de vacature op te zoeken).

– Section Head Analysis & Concepts section (549426, OF-4) – Als Section Head ben jij verantwoordelijk voor een sectie bestaande uit een groep van internationale Subject Matter Experts. Je bent een meewerkend voorman en coordineerd de projecten binnen de sectie vanuit je rol. Je vormt onderdeel van het MT en coordineerd verwachtingen, rollen en taken met andere secties.

– Staff officer Operational Assessment section (549428, OF-3) – Verantwoordelijk voor de Operational Assessment van C2-aspecten tijdens NATO-training, oefeningen en experimentatie, maar ook cross-sectioneel inzetbaar.

Meer informatie is te vinden in de Vacaturebank van Defensie. Zien wij jou straks op kantoor?!

Close Search Window