NATO C2COE CONNECTS

Operationele gereedheid, Commandovoering en Multi-Domain Operations

De oorlog in Oekraïne heeft de veiligheidssituatie in Europa drastisch verslechterd. Sinds dit voorjaar zien we op diverse gebieden voorbereidingen worden getroffen om de NATO-oostflank te versterken. Mogelijk heeft het in de nabije toekomst ook impact op uw werkzaamheden als reservist. Maar wat zijn NATO operationele gereedheid, Multi-domain operations en Multi-domain commandovoering nu eigenlijk?

Het NATO Command & Control Centre of Excellence (NATO C2COE) nodigt u van harte uit voor een informatieve kennismakingsavond op 13 oktober 19:00-22:00. Deze avond wordt gecombineerd met een netwerkbijeenkomst van IDEA (1CMIco-netwerk economie), maar staat open voor alle reservisten van de krijgsmacht.

Wij zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van NATO, Multi-Domain Command & Control (MDC2) en de rol daarin van stafofficieren (in de rang van KAP tot en met KOL) in een HQ met u delen. Daarnaast zal er meer dan voldoende gelegenheid zijn om te netwerken met uw collega reservisten en de medewerkers van NATO C2COE.

Deze avond is een fysiek evenement op de Kromhout Kazerne in Utrecht waarbij uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld.

VERGEET NIET TE REGISTREREN

[ninja_form id=’14’]

Fysiek netwerk evenement

13 oktober 2022, 19:00-22:00

Kromhout Kazerne K2,  (Herculeslaan 1 3584 AB Utrecht) 

About us

The Command and Control Centre of Excellence (NATO C2COE) was established in 2007 on the initiative of the Netherlands to create a group of Command and Control (C2) Subject Matter Experts supporting the transformation activities of Supreme Allied Commander Transformation (SACT) and of the Sponsoring Nations of the NATO C2COE. We support NATO, nations and international institutions/ organisations with subject matter expertise on Command & Control.

Close Search Window